Wij, Juri

Bij Juri streven we steeds naar kwaliteit waarbij we als een gedreven en toegewijde partner naast onze klanten staan. Door samen te werken als een hecht team weten we altijd de beste resultaten neer te zetten. Onze missie is jou ontzorgen.

  Om het verhaal van Juri te begrijpen, beginnen we graag bij het prille begin. Bij bezieler en rasechte bouwkoning Juliaan De Bock die in 1985 de sprong waagde en een eigen bedrijf oprichtte. Bij de hardwerkende man die onvermoeibaar en volhardend zijn hart en ziel in de groei en toekomst van ons bedrijf stak. Als standvastig fundament is hij de grond waarop Juri verder kon bouwen. Decennia later is Juri uitgegroeid tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in grote bouwprojecten tot en met klasse 8 en zijn we een sterke aannemer, klasse 8. Met meer dan 180 werknemers in dienst en een jaaromzet van 80 miljoen euro, staan we in de top vijf van Belgische groeibedrijven in onze sector.

  We zijn zonder meer een trots bedrijf. Een bedrijf gevuld met mensen die onze passie en liefde voor het vak en onze sector delen. Samen werken we aan een belangrijk gezamenlijk doel: onze klanten voorzien van kwaliteit in de vorm van verregaande service. De familiegeest blijft een belangrijk deel van onze identiteit, met ondertussen een tweede generatie aan het roer. Twee broers en zus leiden Juri samen met een sterk en ervaren bestuur het bedrijf dat Juliaan De Bock al die jaren geleden uit de grond stampte, met dezelfde waarden en normen voorop.

  Onze missie

  Dichtbij

  Doordacht

  Ondernemend

  Innovatief

  Juri in nummers

  Gemiddeld
  1500
  m³ beton in onze prefabbetonafdeling
  Gemiddeld
  45.000
  kg staalprofielen
  Gemiddeld
  560.000
  kg wapeningsstaal
  Omzet van
  80
  miljoen euro
  Zonnepanelen voorzien
  1
  MWp
  2100
  opleidingsuren
  Anciënniteit per werknemer is
  7,06
  jaar

  Board of Directors

  Knipsel 28

  Piet Hellinck / Manu Lowie /  Sam De Bock /Wouter Rogiers

  Joachim De Bock  / Marc De Schaepmeester / Juliaan De Bock

  erkenningen & lidmaatschappen

  logo Embuild logo VOKA logo

  partnerships

  Let's create something!

  Contacteer ons